За нас
 

През 2003 година основателят и собственик на Прайм Естейст- Васил Шукеров, създава компанията, като по това време тя е една от първите работещи в сферата на управлението на имоти. Благодарение на дългогодишния опит в сектора на недвижимите имоти, Прайм Естейтс вече разполага с добре структуриран екип от професионалисти и широка гама от имоти, които успешно управлява. Управлението на имоти е млад бизнес в София и компанията приема това като предизвикателство, което може да бъде посрещнато единствено с креативност и упоритост по отношение на целите, които са поставени.

В желанието си да дадем на нашите клиенти и партньори по-ясна представа за това кои сме ние помолихме екипът ни да направи малка презентация, която да публикуваме на нашета интернет страница и информационните ни материали.

 

Уважаеми клиенти и партньори, аз съм Васил Шукеров – Основател и Управител на Прайм Естейтс. През годините успях да натрупам доколкото е възможно повече опит в сферата на недвижимите имоти, за да създам основите върху които да изградя бъдещата си компания. През тези години участвах в развитието на бизнеса с недвижими имоти в страната и най-вече в София и това ми даде ясна представа за бъдещите възможности и цели, към които аз и моят екип бихме могли да се стремим. Един от основните инструменти, които смятам, че биха помогнали, ако някой иска да бъде успешен доставчик на услуги, е личното участие и отговорност. Тези две съставки и досега помагат за запазване доверието на клиенти и партньори в услугите, които Прайм Естейтс предлага.

                                  

 

 

Като Оперативен Управител в Прайм Естейтс, успях да създам много приятели и контакти по време на работния процес. Това помогна много за изграждането на кариерата и професионалното ми развитие. Най-голямата отговорност за моята позиция е да се погрижа за това клиентите да получават услугите, които предлагаме, по възможно най-професионалния начин, поради тази причина за мен е важно да имам пряк контакт едновременно с клиентите, и с хората от нашият екип. За да се уверя, че ще постигна тези цели, аз създадох модел на работа, който е адекватен на всички фактори на Българския пазар. Придържането към този модел показа много добри резултати и това ме мотивира да продължавам в същия иновативен дух, за да може Прайм Естейтс да служи на клиентите си по най-добрия начин. 

                                      Асен Араклиев