Открий приликите

В опит да не се повтарям ще спомена балона, който най-вече банките /чуждите банки, защото наши собствени са кът/ необезпокоявани от управлението на страната ни /очевидно неразбиращо напълно или пък просто възприемащо „laissez-faire”, като дявола евангелието/ създадоха в сферата на имотите и оставиха този пазар, като магистрална жрица след полов акт с лидер на партията на „Бруталистите” или, за да съм по-ясна и кратка, защото все пак има и избиратели под нивото на интелигентност на „великите хомо сапиенс” /няма да намесвам тук другите животински видове, тъй като те отдавна са доказали превъзходството си/ ще кажа просто, че с невежеството си „брутализираха” пазара на имоти в България.

Днешното ми вдъхновение се породи от вчерашните избори, които и до днес продължават да „брутализират” народа и да се гаврят с правото на избор и този нов път, по който Европата е решила да поеме, а именно свобода на личността. Не бих искала да навлизам точно в тези детайли, тъй като ще трябва доста да се отклоня от темата. Най-важното, което исках да кажа бе, че за пореден път народа не може да изправи гръбнака си заради липсата на пространство в народния ни ректум. За пореден път той бе добре запълнен и подпрян, така че да не може да мръдне и сантиметър. След толкова много актове започвам да си мисля, че на народа му харесва. Мисля си, че това е нещо като „бий мъ обичам тъ”.

Автор: Илияна Тодорова

This entry was posted in Publications and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>